Oogtraining – Brussel

Hebben je ogen last van jou? 

lesyeuxdefrancoise@gmail.com 

Je ogen anders leren gebruiken, Anders leren zien. voor een gezonder, harmonieus gebruik van je natuurlijke zicht. 

De stress in je ogen verminderen door inzicht in je natuurlijke manier van zien. 

ervaar- voel- train je ogen 

met inzicht en uitzicht.

waar: Brussel ( Anderlecht)wanneer: 6  opeenvolgende zondagen van 10 u – 13 uStart op 19 mei (26 mei; 2, 9, 16, 23 juni)

Onze ogen zijn een bijzonder zintuig waarvan we voortdurend gebruik maken. Ook bij visualisaties, creatieve processen en naar binnen voelen voor oplossingen van eender welke aard gebruiken we opgeslagen visuele informatie. Van de informatie die we ontvangen komt 80% langs de ogen binnen. En hiervoor is meer nodig dan alleen scherp zicht. 

Onze ogen worden overmatig belast. Door veelvuldig computergebruik, nabijwerk, leven met kunstlicht, een verhoogde werkdruk en specifieke beroepsactiviteiten vragen we veel van onze ogen. Vermoeide ogen kunnen verhoogde oogdruk, hoofdpijn en nekklachten veroorzaken. 

Het goede nieuws is dat je er zelf wat aan kan doen. In 6 sessies leert zij je om anders te zien. Wat mag je verwachten is dat je symptomen kan verlichten of volledig kan laten verdwijnen door visuele training. Deze oefeningen kan je nadien gemakkelijk zelf toepassen in je werkomgeving en thuis. 

voor wie? 

➢ verlangt naar een helder zicht, een comfortabel zicht.. 

➢ vermoeide, drukkende, geïrriteerde, tranende of rode ogen heeft. ➢ intensief met een computer werkt, chauffeurs….. 

➢ een (te) hoge oogstress ervaren 

➢ preventief aan gezondheid van zijn/haar ogen wil inzetten door visuele reserves op te bouwen. 

Begeleiding:  Françoise Gaeremynck, opticienne en functionele optometriste, eutonie, bio- dynamisch cranio-sacraal therapeute en levenskunstenares. Zij heeft vijftien jaar ervaring in het geven van oogtraining met kinderen en volwassenen. Sinds ze een leesbril gebruikte, brengt ze de waarde van de oogoefeningen helemaal tot leven. Elke dag verbeterde haar zicht en leest ze terug zonder leesbril. 

Zij biedt oogtrainingen aan: In kleine groep max 8 personen. 

Contacteer haar vrijblijvend om te weten te komen of er een workshop in je buurt is of om het samen te organiseren. Individueel werk is een combinatie van Cranio- sacrale behandeling en optometrie. op afspraak: 0479/60.53.27 

info en inschrijving:   info@lesyeuxdefrancoise.be 

  • Date : 19 mei 2024
  • Time : 10:00 - 13:00 (Europe/Brussels)

Purchase Ticket

Inschrijving (9 seats remaining)
€320.00
0
0.00
0.00

Account

Home
Aanbod
Inschrijven
Blog
Contact