Kies je start datum

Komende workshops:

No Post Found

Geen oogtraining bij jou in de buurt? organiseer een workshop

Een oogtraining workshop bij jou in de buurt? dat kan.

Super!  Dat jij  enthousiast bent en dat je zelf niet langer wil wachten.

Je bent zeker niet alleen met interresse om zorg te dragen voor je ogen in de zin van je zicht te verbeteren of te behouden. In je onmidellijke omgeving zijn er vast nog mensen met interresse.

Je zal merken dat het vrij eenvoudig is om zelf een groepje samen te stellen. Enfin niet helemaal alleen. Ik ondersteun je hier graag bij. 

In 6 groepssessies leer ik je om je ogen te ontspannen, je kijkpatroon te leren kennen en je natuurlijke zicht te herontdekken om op deze manier je zicht te verbeteren en oogstress te verminderen. We doorlopen stap voor stap een uitgebreid gamma aan eenvoudige, doeltreffende oogoefeningen en eutonie. Deze oefeningen kan je nadien gemakkelijk zelf toepassen. Je zal merken dat je al snel positieve resultaten boekt:  een verbetering van het gezichtsvermogen, een betere concentratie en een verhoogd algemeen welbevinden.

Vanaf 6 personen kan de oogtraining bij je doorgaan.

Benodigdheden:  Buitenruimte  of een binnenruimte die goed verlicht kan worden, met een tafel met 7 zitplaatsen en wat ruimte om recht te staan. Minimaal water en thee om te drinken. Zelf krijg je ook wat voordelen.

Ik luister graag, stel me gerust je vragen.

Account

Home
Aanbod
Inschrijven
Blog
Contact